Pomoč starejšim

alt     alt

 

           Neža Mislovič iz Zavrča

 

 

 

 

79-letna Neža Mislovič živi v razpadajoči hiši, brez vode, kopalnice in stranišča. Hiša je danes še vedno takšna, kot je bila pred skoraj 200 leti. Vse, kar si želi  je topla in urejena soba. A denarja za obnovo nima….

V preteklih mesecih je iz strani občinskega odbora RK iz Zavrča, g. Stanka Ivančiča stekla dobrodelna akcija za nadomestno gradnjo majhne hišice. Tej akciji smo se pridružili tudi iz naše strani društva za boljši svet, VILINSKI KLJUČ in obiskali ga. Nežo Mislovič iz Zavrča (Gorenjski vrh). Skromna in delovna gospa, ki bo v okviru pomoči vseh pomagajočih v prihodnosti dobila topel in varen domek.

V kolikor želite pomagati, lahko to storite z nakazilom na trr. RK iz Zavrča, odprt pri Novi kreditni banki Ptuj: 04 20 2000 0348 846 sklic 709014 za Nežo Mislovič.

Na priloženem linku si lahko ogledate prispevek o ga. Neži, pripravljen iz strani 24ur.com

http://24ur.com/novice/slovenija/zeli-si-le-spodobnega-doma.html

Vilinski ključ objavlja licitacijo likovnega dela mariborskega slikarja - Rajkota Ferka. Celoten izkupiček bo namenjen ga. Neži Mislovič iz Zavrča. Vljudno vabljeni na oddajo Vaših ponudb. Za vse ponudbe se Vam že v naprej najlepše zahvaljujemo.

Slikar Rajko Ferk nam je ponovno priskočil na pomoč in podaril dve svoji sliki.

Sliko - Jesensko tihožitje je podaril ga. Neži za popestritev prostora v novem domu. 

Sliko  - Radost življenja je podaril za licitacijo, katere izkupiček bo v celoti namenjen naši izbranki - ga. Neži Mislovič.

VILINSKI KLJUČ SE OB TEM DOGODKU NAJLEPŠE ZAHVALJUJE G. FERKU ZA POZITIVEN ODZIV NA NAŠO AKCIJO IN OBENEM PODAJA ZAHVALO VSEM NAŠIM UPORABNIKOM, KI SPREMLJATE NAŠE DELO IN NAS SPODBUJATE PRI NAŠIH AKCIJAH.

Za zaključek bi podala eno lepo misel, ki naj Vas spremlja v bodočih poletnih mesecih:

ZA URESNIČEVANJE NAŠIH VIZIJ NI NIKOLI PREPOZNO - SLEDITE SVOJEMU SRCU!!!

 

  • RADOST ŽIVLJENJA - Rajko Ferk
     izklicna cena - 200,00 € - akril na platno (120x80 cm)

   

 alt

 

Oddajte licitacijo